Letné detské dni v MCK

Letné detské dni v MCK

POSLEDNÉ VOĽNÉ MIESTA

KULTÚRNE LETO 2018

Letné detské dni v MCK

Mestské centrum kultúry Malacky i v tomto roku organizuje pre deti od 6 do 12 rokov detské letné dni, a to v dvoch turnusoch: 23. 7. – 27. 7. 2018 a 6. 8. – 10. 8. 2018.

Každý deň budeme začínať o 8.00 h a končiť o 16.00 h. Nástup detí bude v priestoroch MCK Malacky ( pred Knižnicou MCK ).

Každý deň deti zažijú rôznorodé zážitky, budú rozvíjať fantáziu aj svoje zručnosti. Pre účastníkov je pripravený nevšedný rozprávkový maratón, t. j. každý deň majú v programe rozprávku v kine.

PROGRAM:

A čo na vás čaká počas Letných detských dní MCK? Netradičné zážitky v kaštieli, čítanie príbehov v knižnici, tvorenie v Tvorivom ateliéri MCK, zoznámenie sa s expozíciami Múzea Michala Tilllnera (múzeum, krypty), obed a každodenný popoludňajší oddych pri rozprávke v kine. Po skončení tábora si okrem zážitkov deti domov odnesú aj svoje výtvory a tričko na pamiatku.

Cena za Letné detské dni v MCK je 60 €/5 dní, maximálna kapacita je 20 detí. V cene tábora je 5-krát obed, pitný režim, vstupné do kina, múzea, krýpt a kaštieľa, poistné, materiálové náklady na tvorivé dielne, lektori a prázdninové tričko na pamiatku.

Pokiaľ máte záujem prihlásiť Vaše dieťa, kontaktujte nás prosím na:

lucia.czaganova@mckmalacky.sk

zuzana.chrustova@mckmalacky.sk

034/7722110

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.