Hanička a Murko

Hanička a Murko

Galéria

Pesničkovo-divadelné predstavenie

Organizátor: MC Vánok

Populárne, farebné, mäkučké a priateľské bábky - malá speváčka Hanička a jej kocúrik Murko - vyrážajú na svoje prvé koncertné turné pri príležitosti vydania pesničkového DVD pre deti!

Haničku a Murka poznáte z Detskej televízie RiK a z YouTube. Ich predstavenie je kombináciou dynamického koncertu a divadelného vystúpenia. Je určené pre malé deti - predovšetkým v škôlkarskom veku. Deti sa doň môžu aktívne zapájať a pri tanci použijeme aj rôzne rekvizity, napr. farebné šatky, strapce či hrkajúce vajíčka. Bábky vedú profesionálni bábkoherci. Do koncertného vystúpenia sú okrem Haničky a Murka aktívne zapojení aj dvaja speváci. Sú zároveň aj v role animátorov - sprevádzajú deti a aktívne ich zapájajú do tancovania a spievania, aby si vystúpenie naplno užili.

Po jeho skončení nasleduje spoločné fotenie s Haničkou a Murkom a ich kamarátmi Betkou a Miškom. Nebude chýbať autogramiáda k novému DVD Pesničky pre škôlkarov - škôlkarka Hanička už nacvičuje svoj podpis a Murko má pripravený odtlačok svojej labky :).

Dĺžka podujatia: 60 minút
Dátum lokálnej premiéry: 18. november 2018

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.