Martinský koncert - BEČKOVI CHLAPCI, ZÁHORIENKA

Martinský koncert - BEČKOVI CHLAPCI, ZÁHORIENKA

Galéria

KONCERT JE ZRUŠENÝ

KONCERT JE ZRUŠENÝ účinkujúcimi z dôvodu nízkeho predpredaja.

Zakúpené vstupenky môžete vrátiť v pokladni Kultúrního domečku ( Kina ).

Vstupné za vstupenky zakúpené online na www.mckmalacky.sk, bude vrátené na účet.

Ďakujeme za pochopenie.

BEČKOVI CHLAPCI

Ich repertoár zahŕňa takmer všetky hudobné žánre, určené všetkým generáciam. Vystupujú hlavne na plesoch, tanečných zábavách, na svadbách a rôznych súkromných akciách. Hrajú evergreeny, hudbu 70. - 80. rokov, československé oldies, až po sučasné hity a samozrejme ľudovky a vlastnú tvorbu. Sú muzikanti srdcom aj dušou a vidno to aj na ich vystúpeniach, ktorých neoddeliteľnou súčasťou je vždy zaručená show a zábava.

ZÁHORIENKA

Dychová hudba Záhorienka vznikla v roku 1987 v snahe zachovať a pokračovať v tradícii dychoviek na Záhorí. Za uplynulé roky sa v kapele vystriedalo veľa muzikantov z takmer celého Záhoria. I súčasnú podobu tvoria hudobníci od Pezinka až po Skalicu, niektorí prekračujú i rieku Moravu.

Repertoár Záhorienky je pomerne pestrý a bohatý. Chlapci a dievčatá hrajú takmer všetko, čo sa im páči, prevažne skladby zo Záhoria, blízkej Moravy, nechýba ani česká klasika, slovenské hity a radi si odskočia do iného repertoáru okrem tradičných poliek a valčíkov. Záhorienka učinkuje na rôznych podujatiach, koncertoch, estrádnych programoch, posedeniach pri dychovke, zábavách atď. v rámci regiónu i celého Slovenska, resp. reprezentuje slovenskú kultúru i v zahraničí.

Dĺžka podujatia: 90 minút

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.