56. MHJ - CIMBAL BROTHERS a sláčikové kvarteto VIVA QUARTET - Koncert filmovej hudby

56. MHJ - CIMBAL BROTHERS a sláčikové kvarteto VIVA QUARTET - Koncert filmovej hudby

Galéria

KONCERT ZRUŠENÝ !!!

KONCERT ZRUŠENÝ!

Cimbal Brothers založili bratia František - cimbal a Alexander - husle Reinerovci začiatkom roka 2018 spolu s Marekom Tarajom - basgitara, Marošom Piskom - bicie, Richardom Danelom - klavír a Adamom Grožákom - gitara. Repertoár kapely tvoria najznámejšie svetové hity a filmové soundtracky, ktoré interpretuje netradične práve cimbal na striedačku s husľami. Cimbal Brothers už stihli vďaka nevšednému hudobnému spojeniu odohrať množstvo koncertov po celom Slovensku, podieľali sa mnohých televíznych projektoch a spolupracujú so známymi skupinami a interpretmi slovenskej scény.

Cimbal Brothers si na tento koncert pozvali Sláčikové kvarteto Viva Quartet. Prvé husle v ňom hrá Melánia Toneiser, druhé husle Michaela Karvay, na violu Alice Karbanová a violončelo Kristína Luptáčiková.

Môžete sa tešiť na úchvatne zaranžovanú hudbu z filmov Forrest Gump, Harry Potter, Game of Thrones, Titanic, či Krstný otec.

Predaj vstupeniek v pokladni Kina Záhoran, Hviezdoslavova 3, Malacky alebo na www.mckmalacky.sk, v sieti TICKETPORTAL alebo na www.ticketportal.sk.

Dĺžka podujatia: 60 minút

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.