KL - FORTUAN

KL - FORTUAN

Galéria

Hudobné štvrtky v kaštieli

HUDOBNÉ ŠTVRTKY V KAŠTIELI

Koncert

FORTUAN

vstupné: 3 € / dospelí; deti / vstup voľný

Pop-rocková kapela Fortuan začala svoje pôsobenie v lete roku 2018. Fortuan tvoria Jakub Hančin (spev+gitara), Tomáš Marikovič (gitara) a Daniel Štefanovič (bicie nástroje).

Kapelu dopĺňa koncertný a štúdiový basgitarista Tomáš Kubáň.

Kapela vznikla ako autorský projekt členov kapely Wooders (dostupná na ) ktorí cítili potrebu začať tvoriť vlastnú originálnu hudbu.

Skupina má za sebou desiatku koncertov, účinkovanie v rôznych hudobných súťažiach, niekoľko návštev v štúdiu, točenie videoklipov. Medzi najväčší úspech Fortuanu patrí druhé miesto v súťaží Rocková maturita 2019 v kategórii pop.

Skladby Fortuanu sú zaujímavé tým, že každá znie inak. Skupina nemá striktne vymedzený žáner, ktorým sa má tvorba uberať a preto je hudba Fortuanu plná cross-žánrových prekvapení. Z toho dôvodu možno v repertoári nájsť zmes rôznych hudobných žánrov ako napríklad pop, rock, blues alebo funk.

Kapela aktuálne pracuje na novom materiáli a pripravuje sa na novú koncertnú sezónu 2020, kedy plánuje zväčšiť objem svojich koncertov a priblížiť sa bližšie svojim poslucháčom.

Dĺžka podujatia: 60 minút

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.