Knižnica MCK Malacky znovu otvorená od 15. 2. 2021

Knižnica MCK Malacky znovu otvorená od 15. 2. 2021

Galéria

Knižnica MCK Malacky znovu otvorená od 15. 2. 2021

POŽIČIAVANIE KNÍH V OBMEDZENOM REŽIME

Milí čitatelia,

vzhľadom k tomu, že stále pretrváva nepriaznivá pandemická situácia, rozhodli sme sa pre fungovanie knižnice v obmedzenom režime. Na základe odporučenia Úradu verejného zdravotníctva SR, musíme brať ohľad na našu i vašu bezpečnosť a nezvyšovať riziko ohrozenia zdravia čitateľov ani zamestnancov knižnice.

Zároveň by sme vám však radi umožnili požičiavanie kníh, najmä tých nových, ktoré sme pre vás pripravili.

AKO NA TO:

Vyhľadajte si knihy, ktoré by ste si chceli požičať, v našom online-katalógu na stránke www.kniznicamalacky.sk.

Do okienka „Hľadaný termín“ napíšete názov knihy (napr. Opice z našej police) alebo priezvisko autora (napr. Hamzová) alebo tému (napr. romány ženské / rozprávky / detektívka). Keď sa zobrazia údaje o knihe, v položke „Počet ex.“ môžete vidieť, či je kniha momentálne v knižnici – „z toho voľných 1“ (alebo 2, 3 atď). V takom prípade si knihu môžete objednať. Knihu neobjednávajte, ak momentálne v knižnici nie je – „z toho voľných 0“.

Objednajte si knihy prostredníctvom e-mailu kniznica@mckmalacky.sk alebo telefonicky na tel. č. 034/772 20 91.

Knihy si môžete objednávať cez pracovné dni v čase od 9.00 - 12.00 h a od 13.00 - 16.00 h. Objednať si môžete maximálne 7 kníh (vrátane tých, ktoré máte už doma). Dohodnite si presný termín vyzdvihnutia kníh. Uveďte prosím nasledovné údaje: meno a priezvisko čitateľa, číslo čitateľského preukazu a svoje telefónne číslo.

Vyzdvihnite si svoje objednané knihy po potvrdení

od knižnice „cez okno“.

Knihy si môžete vyzdvihnúť pri vchodových dverách, počas otváracích hodín knižnice v pracovných dňoch od 10.00 do 12.00 h a od 13.00 do 17.00 h. Zazvoňte prosím na zvonček.

V prípade akejkoľvek zmeny (zmena termínu, nedostupnosť knihy, neplatný preukaz) sa budeme snažiť kontaktovať vás telefonicky.

Knihy nedezinfikujte, mohlo by ich to poškodiť.

Vráťte prečítané knihy do biblioboxu.

Bibliobox sa nachádza na terase. Knihy vhadzujte postupne do označeného otvoru tak, aby dvierka po každej zapadli. Ďakujeme.

Nezabudnite si osvedčenie o negatívnom teste na COVID-19.

Viac informácií získate na www.kniznicamalacky.sk alebo na FB stránke MCK Malacky - Knižnica

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.